Marlon Kicken

Fragment "Nee Gij" Donckhuys

Een fragment van het avondvullende programma van Marlon uit theaterseizoen 2014-2015, genaamd "Nee Gij". Opgenomen in het Donckhuys theater te Dongen. 

Bekijk het fragment hier

Humor TV meets

Marlon Kicken! Een kei leuke uitzending waarin je kunt zien wie Marlon is, waar hij vandaan komt en waar zijn humor uit voort komt. 

Bekijk de uitzending hierNTR - Grimassen

De 40-jarige Marlon Kicken (Willemstad, Curaçao) voelt zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby wordt geadopteerd. Hoewel zijn adoptiemoeder zelf ook Curaçaose is, is Marlon pas op volwassen leeftijd voor het eerst terug op het eiland geweest. Nu komt hij er vaker, op bezoek bij (adoptie)familieleden of om er op te treden. Een ontmoeting met zijn biologische moeder liep uit op een zware teleurstelling, waardoor Marlon nooit meer een poging heeft ondernomen om zijn biologische vader op te sporen. Tot nu...

Bekijk de uitzending hier

Onder Ons

Omroep Brabant - In Brabant wonen veel mensen met buitenlandse roots. Mensen die in het verleden vanuit een ander land in onze provincie zijn komen wonen. Vaak zijn hun kinderen in Brabant geboren en getogen. En dat zijn dus rasechte Brabanders. In de serie 'Wij Brabanders' voor televisieprogramma Onder Ons maken we wekelijks kennis met zo'n Brabander. Deze keer een ontmoeting met Marlon Kicken. 

Bekijk de uitzending hier